.

В Китай ядат живи пържени риби .. ОТВРАТИТЕЛНО!!

Китайците винаги са били иновативна нация. Едно от последните неща, които са измислили е дело на китайски майстор-готвачи. Те измислили техника, с която да запазят жива рибата, докато я пържат. За да направят това отвратително и гнусно нещо, те завив

В Китай ядат живи пържени риби .. ОТВРАТИТЕЛНО!!
EF="http://www.nasamnatam.com/darjava/Kitai.html" class="linkedlink">Китай
ците винаги са били иновативна нация. Едно от последните неща, които са измислили е дело на китайски майстор-готвачи. Те измислили техника, с която да запазят жива рибата, докато я пържат. За да направят това отвратително и гнусно нещо, те завиват главата на рибата в мокра кърпа, така че тя да продължи да диша, докато пържат тялото й. От съюза за защита на животните реагирали остро и казали, че всеки нормален човек би трябвало да се отврати от такова нещо. Но все пак има и групи мераклий, които докато ядат рибата с клечки се забавляват с нейните реакции.

Китайците са известни с екзотичните си хранителни навици. В Китай дори има ресторанти, в които в менюто има бебешки мишки и маймунски мозък. Те дори са заклеймени като нацията, която е най-голяма заплаха за застрашените видове. Но от Китай отвърнали, че не е честно да бъдат наричани така и дали за пример Испания, където се провеждат коридите с бикове, където животните също са наранявани и измъчвани.

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...